5 идеи за оригинален подарък с гравиране!

5 идеи за оригинален подарък с гравиране!

20 юни 2017

Как да изберем подарък за най-близките си хора? Да е нещо лично, оригинално, подходящо за повода, нещо, което показва, че си вложил мисъл, отношение, енергия точно за човека, на когото подаряваш. Нещо, което ще го зарадва, трогне, ще му остави спомен. Нещо, което ще му напомня за теб винаги, когато го погледне. Подарък с послание. Подарък, който не прибиаш в някой шкаф или ракла и забравяш веднага. Подарък, съобразен с личния стил, възраст, вкус и пол на човека, за когото е предназачен.

Аксесоарите с възможност за гравиране на послание по ваш избор са всичко това и още. Ръчно изработени, от качествени материали, стилни и с отношение. Гривна, медальон, ключоддържател, холдър за слушателки. От кожа, от инокс, каквото изберете, съобразени специално за човека, когото искате да зарадвате. Изработени специално за него. Гравирани с думите, които искате да му кажете. Защото думите са код. Който остава. Като спомен, като усмивка, като нежно припомняне, като ласка, като признание. Думите като знак за безкрайност. Със смисъл и мисъл към човека, към който са отправени.

А ето и нашите 5 идеи за оригинален подарък:

войнишка плочка с надписИдея 1 - Войнишка плочка - най-популярният аксесоар за гравиране. Можете да напишете всичко, което любимият ви човек да носи близо до сърцето си. Цитат от "вашата" песен, датата на вашата годишнина, библейски стих, стих от любимо стихотверение, думи, които помните от първата ви среща, имената ви, любим цитат от филм, нещо, което винаги ще му/й напомня за вас, GPS координатите на мечтаната от вас дестинация... всичко! Просто оставете сърцето си да говори. Малко въображение и думи, извиращи от душата, са напълно достатъчни, за да превърнете войнишката плоча в чудесен, сантиментален и много личен подарък.иноксова гривна с гравиране на надпис по изборИдея 2 - Иноксови гривни - можете да гравирате една или няколко гривни, като думите да са разпределени между отделните бижута. Гривните имат по-малко пространство за гравиране, така че трябва да изберете кратко послание. Но... когато думите идват от сърцето, няма нужда от дълги словоизлияния. Мъжът до вас често забравя годишнината ви? Просто гравирайте датата на гривна :)кожена гривна с надпис по изборИдея 3 - Кожена гривна с възможност за гравиране на надпис по избор - Думи върху кожа. Не просто красив аксесоар. Сувенир от спомени. Понякога една дума е достатъчна и казва всичко "Завинаги", "Обич", "Любов", "Приятелство", "Обичам те". Понякога думите са код, чийто смисъл знаете само вие. Думите са и изповед. Чудесен начин да покажете чувствата си чрез този аксесоар. холдър за слушалки и кабелиИдея 4 - Холдър за слушалки - Стилен подарък за близките ви, които ценят всеки детайл. Забавен подарък за разсеян приятел, в чиято чанта цари безпорядък. Стилът е в детайлите.  

ключодържател от естествена кожаИдея 5 - Ключодържател - елегантен, изчистен и предпочитан подарък от много мъже. А когато е гравиран с думи, отправени лично към него, със сигурност веднага ще влезе в графа "незабравими и любими".Чудите се какъв текст да гравирате? Искате да е нещо оригинално, кратко, а може би и мотивиращо. Предлагаме ви няколко идеи.

прочети още