5 причини да изберете гривна с персонален надпис за подарък!

5 причини да изберете гривна с персонален надпис за подарък!

29 август 2018
  • Сподели:

Предстои ви повод, за който имате нужда от подарък. Търсите идеи. Искате да бъде нещо различно, персонално, с отношение, а и на добра цена. Подготвихме за вас 5 причини защо да изберете гривна с персонален надпис за вашия подарък. Вижте ги:

1. Показват отношение


Гравирането на персонален надпис дава възможност да проявите въображение. Да изберете текст, дата, послание или пък конкретна дума, свързана с обръщение или някаква закачка. Това ще направи вашият подарък запомнящ се, а на лицето на получателя му вероятно ще изгрее усмивка! :) ... Не е ли това една от основните цели на подаръците?

2. Открояват се

Когато човек има повод и получи повече подаръци, шансът, вашият да остане незабелязан и да бъде един от многото, е голям. Затова ръчно изработената гривна с персонален надпис е добър избор. Тя въплъщава в себе си предимствата на ръчно изработения подарък, персонализирането за конкретен повод или човек и духът и традициите на естествената кожа.

3. Никога не излизат от мода

Когато говорим за изделия, изработени от естествена кожа, веднага се намесват понятия от типа на стил, елегантност, характер. Те са неподвластни на модните тенденции в определен период. Една ръчно изработена гривна от естествена кожа винаги ще придаде допълнителен чар и ще допълни вашата цялостна визия. Те са идеалният аксесоар, който да допълни вашето облекло. А когато гривната, която носите е персонализирана със специален надпис, то тогава имате перфектното съчетание! ;)

4. Придават индивидуалност

Всяка гривна с персонален надпис придава допълнителна индивидуалност на нейния собственик. На нея може да бъдат гравирани инициали, мотивираща фраза, послание от любим човек, дата, която не искаш да забравиш и всичко друго, за което се сетите. Правилното съчетание на гривната (метална или кожена) с вашите дрехи ще придадат индивидуалност на вашия стил.

5. Перфектни са за всеки повод

Гривните с гравиран надпис могат да подходящ избор на подарък или допълнение към него за всякакви поводи. Достатъчно е само да подберете подходящ текст, свързан с конкретното събитие и готово - вие имате чудесен подарък.

Често задавани въпроси?


Колко време е необходимо за изработката на такава гривна?
Отговор:
от 2 до 3 работни дни.

Как да ви изпратя надписа, който искам да гравирате?
Отговор: Можете да посочите надписа на втора стъпка от поръчката - в полето "Текст за гравиране/коментар" или да ни го изпратите на имейл - info@kojarti.com

Има ли ограничение в думите и символите, които могат да се гравират?
Отговор: Няма конкретно ограничение. Важно е единствено максималната площ на надписа да не надвишава 10 см.

Каква е цената на доставката?
Отговор:
Цената за доставка до офис на Еконт Експрес е 3.80 лв., до адрес цената е 6 лв., а при поръчки над 40 лв. получавате БЕЗПЛАТНА  доставка


Гривните опаковани ли са?
Отговор:
Да, всяка гривна, изработена от Kojarti.com, се изпраща в 100% рециклируема кутийка, брандирана с името KOJARTI.