5 причини да изберете ръчно изработен подарък за любим човек

5 причини да изберете ръчно изработен подарък за любим човек

18 април 2018

Изборът на подходящ подарък за любим човек може да бъде трудна задача, особено ако вече сте правили много подаръци на този човек. Последното нещо, което ни се иска, е да похарчим пари за нещо, което няма да зарадва човека, когото обичаме. Да купим нещо, което ще събира прах на рафта или в някой шкаф или пък да подарим непотребна дрънкулка, която няма никаква идея и послание.

Много е неприятно да си дадеш сметка, че подаръкът, който си направил, не е подарил радост и не е доставил очакваното удоволствие. Така че, ако търсите или нещо специално, уникално и единствено по рода си, то помислите за ръчно изработен подарък, вместо просто да купите нещо от магазина.

Подарък, който носи специално отношение. Подарък с мисъл за другия. И конкретно послание. Причините да се спрем да ръчно изработен подарък са много. Ние се спряхме на 5 от най-важните.

 

# 1 Ръчно изработените подаръци са уникални и единствени по рода си
Едва ли има човек, който да не се зарадва на нещо, изработено специално за него. Да знае, че има нещо от вас, което никой друг няма.

# 2 Ръчно изработените подаръци са лични
Всеки, който някога е търсил или получавал специален, индивидуален подарък, ще разбере какво имаме предвид. Чувството да подариш/да ти подарят нещо персонализирано, лично за теб, е несравнимо. Кой не обича да се чувства специален?

# 3 Те са изработени с любов, мисъл и отношение
Разбира се, че има много повече любов и магия в това да изработиш нещо специално за някого, вместо да купиш някаква вещ от магазина. Човекът, който получава подаръка, разбира, че човекът отсреща е мислил за него, познава вкусовете му достатъчно добре, отправя му специално послание. Накратко, подаръкът е израз на обич и любов (платоническа, братска или романтична). Когато искаме да направим подарък на някого, който е важен за нас, искаме да му отправим специално послание, да му подарим спомен, който ще остане във времето, сувенир за сърцето.

# 4 Изработката им е забавна
Да изберем само материала, цвета, аромата, надписа, модела, размера на подаръка... Със сигурност е много по-приятно, забавно и интересно. Не просто правим подарък, а ставаме част от изработката на подаръка. С мисъл, смисъл, вкус и лично отношение.

# 5 Спестяват пари
Да, най-вероятно това твърдение звучи леко налудничаво, защото сме свикнали да мислим, че ръчно изработените подаръци са по-скъпи. Всъщност обаче, истината е различна. Персоналният подарък може да ни спести средства, а и евтиното винаги излиза скъпо.

И не на последно място: едно вечно правило, което работи безотказно, когато става дума за подаръци: Никога не подарявайте нещо, което не бихте искали да получите :)


Как да изберем подарък за най-близките си хора? Да е нещо лично, оригинално, подходящо за повода, нещо, което показва, че си вложил мисъл, отношение, енергия точно за човека, на когото подаряваш. Избрахме за вас 5 идеи за оригинален и персонализиран подарък!

прочети още

Чудите се какъв текст да гравирате? Искате да е нещо оригинално, кратко, а може би и мотивиращо. Предлагаме ви няколко идеи.

прочети още

Вероятно вече почти няма човек, който да не е чувал за новия регламент за защита на личните данни GDPR. Той влезе в сила от 25.05.2018 г. и целта му е да даде повече информация и яснота на потребителите какви лични данни се съхраняват за тях и как се използват.

прочети още

Как да различите естествената от изкуствената кожа? Вижте 9 лесни стъпки, които подготвихме за вас! В тях са включени признаци като гъвкавост, текстура, миризма и други характерни белези на естествената кожа. Започнете с първата стъпка...

прочети още

Предстои ви повод, за който имате нужда от подарък. Търсите идеи. Искате да бъде нещо различно, персонално, с отношение, а и на добра цена. Подготвихме за вас 5 причини защо да изберете гривна с персонален надпис за вашия подарък. Вижте ги:

прочети още