Често задавани въпроси (FAQ)
?
Какви материали използвате?

Медальоните на Kojarti.com са изработени от инокс (неръждавейка). За изработката на кожените верижки са използвани елементи от неръждаема стомана. Гривните и кожените аксесоари за изработени от естествена кожа.

?
За колко време изработвате поръчаните артикули?

Всички поръчки във Kojarti.com за медальони или гривни с гравиране се изработват и гравират в срок от 48 до 72 часа. Гривни и аксесоари в наличност без гравиране се изпращат в срок от 24 часа.

  • За всяка направена поръчка ще получите имейл с информация, когато тя бъде изпратена. Поръчки се изпращат от понеделник до петък (включително). Доставки изпратени в петък до офис на Еконт Експрес могат да бъдат получени и в събота до 13:00 часа в избрания от Вас офис на Еконт Експрес.

  • Неделя не се правят доставки.

  • Econt Express ще Ви уведоми с SMS известие за пристигането на вашата поръчка.

  • За поръчки до населените места, в които няма офис на Еконт Експрес и които се обслужват по специален график, ще получите информация по имейл на кой ден ще бъде доставена поръчката.
?
Начини за доставка?

Всички продукти, поръчани от Kojarti.com се изпращат с куриерска компания Еконт Експрес. Цените за доставка са:

  • Доставка до офис на Еконт Експрес: 3,80 лв.
  • Доставка до адрес в цялата страна:  6,00 лв.
  • Безплатна доставка при поръчки над 40 лв.
?
Методи за плащане

Магазин Kojarti.com предлага заплащане с Наложен платеж.

?
Как мога да върна поръчана стока?

Клиентите на Kojarti.com имат право по закон да върнат закупените от тях продукти в 14 – дневен срок от деня на тяхното получаване, като запазят целостта и вида на получените продукти. Всички стоки, закупени от kojarti.com, се изпращат с допълнителна опция „Преглед“ при доставка от куриер на Econt Express или при получаване в офис на куриерската фирма. Има няколко начина да върнете закупена от Вас стока:

 

Пишете ни на имейл info@kojarti.com и ние ще Ви предложим най-удобния за Вас начин, по който ще възстановим платената от Вас сума. Също така ще Ви уточним най-удобния за Вас начин, по който можете да ни изпратите продуктите обратно.
Обадете се на тел. 0887 827 021 – в интервала Понеделник – Петък, 9:30 – 17:30 ч., за да уточним по телефона подробностите относно връщането.

За връщане на стоки, закупени от kojarti.com можете по желание да използвате и Формуляр за упражняване на право на отказ (изтеглете формуляра от тук). Необходимо е да попълните формуляра и да ни го изпратите на имейл info@kojarti.com. В случай че използвате тази възможност ние ще Ви изпратим потвърждение за получения отказ.

Допълнителна информация относно упражняването на право на отказ от договора:

Потребителят има право в срок от 14 дни да се откаже безусловно от договор от разстояние, без да заплаща каквито и да е разходи, с изключение на тези за доставка в случай, че е избрал различен от стандартния най-евтин за търговеца начин за доставяне на поръчката, както и разходите за връщането на стоката обратно.

14-дневният срок започва да тече от датата на:

  • сключване на договора – при договор за услуги;
  • приемане на стоките от потребителя или от трето лице, различно от превозвача

В рамките на 14 дни след заявеното желание за отказ от договора потребителят следва да върне стоката на търговеца. В срок от 14 дни, считано от датата, на която е бил уведомен за решението на потребителя да се откаже от договора, търговецът възстановява всички суми, получени от потребителя, включително разходите за доставка.

Ако имате проблем или въпрос свързан с предлаганите от нас продукти или услуги и не намирате
неговото решение сред изброените по-горе, ще се радваме да се свържете с нас