Как да изберем подходящ размер гривна за нашата ръка?

Как да изберем подходящ размер гривна за нашата ръка?

12 декември 2020
  • Сподели:

Метод 1 - Обиколкоа около кокалчетата

Какво трябва да направите -
 Свивате ръката в положение, както когато поставяте гривна. Вижте снимката по-долу. Палецът се прибира под дланта и измервате обиколката около кокалчетата (заедно с палеца) в най-широката част.

Обиколката, която измерите, можете да напишете в коментар към Вашата поръчка, да ни кажете по телефон, на Viber (тел.: 0889 555 830) или по имейл (info@kojarti.com). Ние ще изберем най-подходящия размер за Вас.


Метод 2 - Диаметър около кокалчетата

Какво трябва да направите
- вижте приложената снимка. Свивате ръката в положение, както когато поставяте гривна. Палецът се прибира под дланта и измервате разстояние между кокалчетата на покзалеца и кутрето. Най-добре с линийка или шублер, каквото имате под ръка. 

Защо точно това разстояние, защото това е най-широката част на ръката ни и оттам трябва да мине гривната. В снимката по-долу разстоянието е 6,3 см. В този случай диаметър 6,3 см.; 6,4 см. и 6,5 см. са подходящи. Зависи кой колко свободна предпочита да бъде гривната на ръката му.

Диаметърът, който измерите на китката, можете да напишете в коментар към Вашата поръчка, да ни кажете по телефон, на Viber (тел.: 0889 555 830) или отново по имейл (info@kojarti.com). На база на размера, който ни подадете нашият екип ще избере най-подходящия размер за Вас.

Сега вече лесно може да изберете подходящ размер за модел Персонална гривна с букваАко все пак имате притеснения и въпроси за размера, не се колебайте да се свържете с нас на 0889 555 830 или info@kojarti.com, както и в профилите ни в социалните мрежи.