Идеи за надписи за гравиране - I част -  мотивиращи фрази

Идеи за надписи за гравиране - I част - мотивиращи фрази

13 август 2017

Чудите се какъв текст да гравирате? Искате да е нещо оригинално, кратко, а може би и мотивиращо. Предлагаме ви няколко идеи.

  • Whatever you want to do, do ti. There’s only so many tomorrows

  • Like today Like now

  • Focus! You can do this!

  • I can do it and I will do it!

  • Be positive, patient and persistent

  • The right time is right now

  • It’s OK to say NO

Можете да гравирате Вашето любо послание, мисъл, любима дата или друга закачка - върху медальон, гривна, холдър за слушалки или ключодържател. Изберете аксесоар, изработен от ателие Kojarti и поръчайте сега!

Вероятно вече почти няма човек, който да не е чувал за новия регламент за защита на личните данни GDPR. Той влезе в сила от 25.05.2018 г. и целта му е да даде повече информация и яснота на потребителите какви лични данни се съхраняват за тях и как се използват.

прочети още

Изборът на подходящ подарък за любим човек може да бъде трудна задача, особено ако вече сте правили много подаръци на този човек. Последното нещо, което ни се иска, е да похарчим пари за нещо, което няма да зарадва човека, когото обичаме. Вижте 5 причини защо да изберете ръчно изработен подарък...

прочети още

Как да различите естествената от изкуствената кожа? Вижте 9 лесни стъпки, които подготвихме за вас! В тях са включени признаци като гъвкавост, текстура, миризма и други характерни белези на естествената кожа. Започнете с първата стъпка...

прочети още

Как да изберем подарък за най-близките си хора? Да е нещо лично, оригинално, подходящо за повода, нещо, което показва, че си вложил мисъл, отношение, енергия точно за човека, на когото подаряваш. Избрахме за вас 5 идеи за оригинален подарък!

прочети още