Кожен тефтер

Ръчна изработка. С възможност за гравиране

Колиета Vestopazzo

handmade by Vestopazzo, Италия

Медальони с надпис

Всеки медальон се гравира с надпис по ваш избор

Обеци Vestopazzo

handmade by Vestopazzo, Италия

Кожени ключодържатели

Готови и с надпис по избор

Гривни Vestopazzo

handmade by Vestopazzo, Италия

Медальони и ключодържатели

С гравиране на персонален надпис

избери тук

Папионки от кожа

Готови и по поръчка

разгледай тук

Популярни продукти

Статии

Как да изберем подходящ размер гривна за нашата ръка?

Често получаваме въпроси за избора на размер на персоналните гривни с букви по избор на Vestopazzo. Разберете как да изберете подходящия размер за Вашата ръка.

Прочети още
Vestopazzo - бижутата, които не сте виждали в България!

VestoPazzo, бижута от рециклиран алуминий. Бижутата са плод на изящен италиански вкус: а моделите и начинът им на изработка са резултат от дълъг и мъдър международен опит.

Прочети още

Ателие Kojarti

Kojarti.com е мястото, където да изберете и поръчате запомнящ се персонален подарък за любим човек, за приятел, за колега или за вас самите. Целта ни е да предложим избор от интересни продукти и аксесоари, които да бъдат персонализирани по ваше желание.

Kojarti.com е онлайн магазин, в който правим всичко със сърце. Създаваме всеки продукт с отношение и искаме да имаме все повече доволни клиенти. Ние сме малък еикп, който се стреми да подпомогне избора на всеки клиент и да съдейства в създаването на един страхотен подарък, към който никой да не 

Всяка поръчка от нашия онлайн магазин се доставят до избран от вас офис на Еконт Експрес или до адрес. Всички наши клиенти могат да се възползват и от Безплатна доставка при поръчки над 70 лв.

Повече за нас можете да прочетете тук!