Vestopazzo - бижутата, които не сте виждали в България!

Vestopazzo - бижутата, които не сте виждали в България!

4 юни 2020
  • Сподели:

VestoPazzo е не просто марка, а начин на живот. Създадена през 1994-та година, марката стъпва на самия живот и съчетава в себе си всичко - емоции, аромати, хора, техните "места" и техните ръчни умения - всичко това превръща VestoPazzo в компания, в която перфектно се срещат избора на материали, дизайн, стил и качество. Бижутата са плод на изящен италиански вкус: а моделите и начинът им на изработка са резултат от дълъг и мъдър международен опит.

VestoPazzo, бижута от рециклиран алуминийМисията на VestoPazzo е да създава бижутерия, напълно безопасна, както за клиентите, така и за природата.Една от основните цели на компанията всъщност е рециклирането на материали като основен творчески похват. Рециклиринаят алуминий... запазената марка на VestoPazzo, оказва се, е вечен. Лек и лесен за 100% рециклиране, той мигновено приема нови форми и нови приложения. Метал, който "умира и светло се ражда", без да замърсява природата и без да дразни кожата на хората, които го носят по тялото си.

VestoPazzo, среща между традиция и модерност

Дизайнът на бижутата на марката VestoPazzo e перфектният баланс между модерност и традиция. Бижутата от рециклиран алуминий са елегантни, без грам скука и еднообразие и екстравагантни, без да залитат в кич и претруфеност. Всяко бижу на VestoPazzo e изработено ръчно, което пък винаги подарява приятния гъдел, че украсяваш тялото си с уникалнен аксесоар.